Friday, March 6, 2020

Hoe verloren Skype-contacten te herstellen?


Als u per ongeluk uw Skype-contacten bent kwijtgeraakt en u wilt ze terughalen, hoeft u zich geen zorgen te maken om deze gegeven stappen te volgen om ze terug te krijgen. Als u dan hulp nodig hebt, neemt u contact op met het Skype-ondersteuning team om dit proces te voltooien.

Hoe een back-up van Skype-contacten te maken?
Het is een heel eenvoudig proces en men kan dit gemakkelijk doen door deze gegeven stappen te volgen. Het is noodzakelijk om de stappen en navigatiegebieden op de interface te kennen. Dit zijn de stappen:

Stap:1
Open uw Skype-interface en u krijgt zeker een snelkoppeling op het bureaublad of, als u wilt, kunt u het startmenu gebruiken om snel te zoeken.

Stap:2
U moet inloggen op Skype door uw inloggegevens te gebruiken.

Stap:3
vanuit de werkbalk, moet u op "Contacten drukken en naar Geavanceerd"> Backup Contactenbestand gaan.

Stap:4
zodra u op die optie klikt, wordt u gevraagd om op te slaan als uw bestand en vervolgens moet u een maplocatie selecteren en moet u een naam aan dit bestand geven. Houd er rekening mee dat u niet hoeft te spelen met de bestandsextensie en op de knop "Opslaan" moet drukken.
Helemaal klaar! U kunt een back-up maken die u op uw harde schijf kunt bewaren, u kunt deze op een externe schijf opslaan of u kunt deze in de cloud bewaren of desgewenst met uw vrienden delen.

Hoe de Skype-contacten terug te krijgen?
Als u uw contacten ten onrechte bent kwijtgeraakt of als u een andere reden zou kunnen hebben. Het is mogelijk dat u een nieuwe Skype-ID hebt of deze lijst met iedereen wilt delen. In dergelijke gevallen moet u herstellen met behulp van de herstelfunctie die u zal helpen en uw tijd bespaart bij het doen van wat extra werk.

Stap:1
Open de Skype-interface en daar moet u inloggen op uw account en u wilt contacten herstellen.

Stap:2
Druk op de werkbalk op "Contacten" en ga vervolgens naar "Geavanceerd"> "Contacten uit bestand herstellen".

Stap:3
zodra u op die optie klikt en u wordt gevraagd om een ​​back-upbestand te kiezen dat u eerder had gemaakt. Je hoeft alleen te openen als je klaar bent.
Dit is afhankelijk van de bestandsgrootte en het aantal contacten dat moet worden geïmporteerd en het kan even duren.

Tips:
omdat de back-up de vcf-indeling heeft (d.w.z. visitekaartje), kunt u deze ook gebruiken voor andere services. Het is niet gegarandeerd hoe soepel dat zal of niet zal gaan.

Bodem lijn
Ga je gang en maak een back-up voor het geval je deze niet hebt en vooral als je een van degenen bent die op deze app vertrouwt voor zijn / haar dagelijkse communicatie.
Voor meer informatie kunt u bellen naar Skype-ondersteuningsnummer.

We bieden ook Mcafee klantenservice bellen in Nederland.